Mitä ihmettä? Murtovarkaat twerkkasivat ennen rikostaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Varkauden kohteeksi joutuminen on järkyttävää kenelle tahansa. Vielä järkyttävämpää on ehkä huomata valvontakameran nauhaa tarkastellessaan, että rötöstelijöillä on ollut varsinaiset bileet rikospaikalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

27-vuotias Lindsey Riddle huomasi, että hänen Brooklynin asuntoonsa oli murtauduttu. Kun hän tutustui tarkemmin talonsa valvontakameran materiaaliin, hän löysi varkaan twerkkaamasta asuintalon ulkopuolella. Asunnosta vei tavaraa miesvaras ulkona seisovan naisapurinsa avulla.

Nainen innostui tanssimaan peppuaan heilutellen kadulla. Tanssinäytös kesti noin tunnin ajan, joten ilmeisesti vahtivuorossa oli tylsää. Riddle on ilmoittanut tapauksesta poliisille ja sitä tutkitaan paraikaa, uutisoi Daily Dot -sivusto.