Jessica Wright esitteli uudet 32DD-rintansa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Jessica Wright on monille suomalaisille tuttu Glamourelämää Essexissä -realitysarjasta. Neito on kotimaassaan suosittu julkkis, jonka edesottamuksia seurataan mediassa. 26-vuotias tähti julkaisee aika ajoin Twitter-blogissaan paljastavia kuvia.

Alexis Smith -alusvaatemerkin mallikasvona nykyisin poseeraava kaunotar kuvatiin eilen Floridan rannikolla, jossa hän nautiskeli aurinkoisesta päivästä yhdessä miesystävänsä Ricky Raymentin kanssa. Pariskunta suuntasi rantalomailun lisäksi myös kalastamaan.

Jessica Wright hankki taannoin 32DD-kokoiset rinnat, mutta operaation jälkeen hänellä oli hieman vaikeuksia ottaa aurinkoa mahallaan. Kaunottaren aikaisemmat rinnat olivat kokoa 32C, joten uusiin muhkeisiin muotoihin totuttelu vie aikaa.