Vain elämää -tähti Juha Tapio sai tänään tuplasti tuplaplatinaa! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen laulajatähti Juha Tapio on saanut tuplaplatinaa peräti kahden eri levynsä myynnistä samanaikaisesti. Vain elämää -televisiosarjassa taannoin hurmannut Tapio vastaanotti jalometallit tänään Lahden Sibeliustalolla.

Juha Tapion levyistä kaksi on siis ylittänyt 40.000 kappaleen myyntirajan. Tänään hän sai tuplaplatinaa tuoreesta hittilevystään Lapislatsulia ja lisäksi myös viime vuonna julkaistu joululevy Joululauluja oli saavuttanut saman harvinaisen rajapyykin.

Kuva: Lasse Niskala
Kuva: Lasse Niskala
Kuva: Lasse Niskala
Kuva: Lasse Niskala

Tänä viikonloppuna kahteen loppuunmyytyyn iltaan Lahden Sibeliustalossa päättynyt viidentoista konsertin kiertue on ollut kokonaisuudessaan loppuunmyyty. Juha Tapiolla on ennen joulua vielä viisi kirkkokonserttia – nekin kaikki loppuunmyytyjä. Sen jälkeen artisti vetäytyy lomalle ja palaa esiintymislavoille helmikuussa.

Ylistarossa varttunut Juha Tapio on julkaissut viisitoista vuotta kestäneellä urallaan yhdeksän albumia, joista neljä on myynyt tuplaplatinaa, neljä platinaa ja yksi kultaa. Lokakuussa julkaistua Lapislatsulia on Juhan kahdeksas studioalbumi. Levyltä ensimmäisenä singlenä julkaistu TSNEH (Tykkään susta niin että halkeen) on ollut Suomen radioiden soitetuimpia lauluja tänä vuonna.