Nettikauppa myy tehokasta pienoiskanuunaa – Suomessa laiton

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkkokaupoista löytyy lähes mitä tahansa, mutta yleensä varsinkin suuremmat verkkokaupat pyrkivät olemaan melko tarkkoja siitä mitä ne asiakkailleen kauppaavat. Siksi suomalaisittain onkin hieman erikoista, että Amazon-verkkokauppa myy toimivaa pienoiskanuunaa.

Kuva: Amazon
Kuva: Amazon

Verkossa 39 dollarilla myytävä pienoiskanuuna ei ole pienestä koostaan huolimatta mikään lelu, sillä sen ampumilla kuulilla voi saada aikaan hyvinkin pahaa jälkeä. Oheisella nettivideolla nähdään miten se ampuu kuulansa. Suomessa kanuuna luettaisiin hyvin suurella todennäköisyydellä tuliaseisiin, eli sen ostaminen ja hallussapitäminen on siten laitonta. Tulivoimaltaan vekotin vastaa ilmakivääriä, mutta käyttää kuitenkin ruutia toimiakseen.