Ryan Seacrest pokasi tämän Shayna Taylorin – sai heti mallisopimuksen!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen juontajakomistus Ryan Seacrest tunnetaan muun muassa siitä, että hän on juontanut American Idol -ohjelmaa koko televisio-ohjelman taipaleen ajan. Mies erosi jokin aika sitten pitkäaikaisesta tyttöystävästään Julianne Houghista.

Rinnalle löytyi uusi kaunotar, Shayna Taylor, joka sai välittömästi tähden pokaamisen jälkeen mallisopimuksen Wilhelmina Models -firman kanssa. Paparazzit olivat paikalla neitokaisen ensimmäisissä kuvauksissa, jotka tehtiin Los Angelesissa. Shaynassa riitti tosiaan silmänruokaa, kun hän poseerasi bikinisillään kalliolla.

Wilhelmina Models -firma kertoi äskettäin TMZ-sivustolle, että Taylorilla on huima potentiaali menestyä mallina fitness- ja life style -ympyröissä. Neitokainen on tähän mennessä väittänyt hänen ja Ryanin olevan ystäviä, mutta blondi on jo tavannut Seacrestin perheen ja lomaillut heidän kanssaan Argentiinassa.