Seija-myrskykö voimakas? Katso miten rajusti myrsky iski Norjaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea on tänä syksynä rusikoinut jo useampikin myrsky, joiden yhteenlaskettu tuhojen arvo on noussut jo kymmeniin miljooniin euroihin. Tuorein myrsky Seija katkaisi sähköt tuhansilta, ja vielä tänään kymmeniä talouksia oli ilman sähköä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Suomi on kuitenkin säästynyt pahimmalta. Syksyn myrskyt ovat riepotelleet pahiten Iso-Britanniaa, Norjaa ja Tanskaa, joissa on muiden myrskytuhojen lisäksi myös menehtynyt ihmisiä.

Seija-myrskyn esiaste Ivar-myrsky iski muutama päivä sitten varsinkin Norjaan sellaisella voimalla, että ulkona liikkuminen oli monin paikoin vaarallista ja lähes mahdotonta. Poliisit auttoivat ulkona olevia kansalaisia ja kehottivat megafoneilla ihmisiä pysymään sisätiloissa. Suomessa vastaavaa myräkkää ei ole nähty aikoihin.