Nicole Trunfio treenasi rannalla – kyllä kelpasi katsella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Australialaismalli Nicole Trunfio löi viime vuonna itsensä läpi maailman mallimarkkinoilla, ja parhaillaan hän tekee näyttävää läpimurtoa myös viihdelehtien sivuilla. Nicole bongattiin äskettäin Bondi Beachilla bikineissä.

Nyt neitokainen on taas ikuistettu rannalla kunto-ohjaajansa kanssa. Malli treenasi kunnolla lämpimässä säässä ja sukelsi sitten hikisenä uimaan mustissa bikineissään. Kuvista näkyy, että kuntoilu on tuottanut tulosta – vartalossa ei nimittäin paljonkaan ylimääräisiä senttejä ole.

27-vuotias australialaissyntyinen Nicole Trunfio päätyi malliuralle voitettuaan sikäläisen Search For A Supermodel -realityohjelman ja sijoituttuaan kansainvälisessä kilpailussa kolmanneksi. Sittemmin italialaisia juuriakin omaava Nicole on nähty esimerkiksi Chanelin, Dolce & Gabbanan, Versacen, Diorin, Guccin, Fendin, Valentinon ja Victoria’s Secretin mallina. Hän seurustelee parhaillaan muusikko Gary Clark Jr:n kanssa.