Näitä suomalaiset kysyvät eniten Googlelta: ”Kuinka ymmärtää naisia?”

Digi Lifestyle · Stara.fi

Maailman suurin hakukone Google on jälleen julkistanut vuoden haetuimpien hakusanojen listansa. Tuttuun tapaan listaukset paljastavat jälleen kerran keitä julkkistähtiä suomalaiset ovat hakeneet eniten verkosta, mutta hakujen perusteella paljastuu paljon muutakin.

Suomen haetuimmat julkkikset olivat vuonna 2013 odotetusti teinitähti Robin ja hiphop-artisti Cheek. Kolmanneksi listalla kiilasi kanadalainen poptähti Justin Bieber, ja viiden joukkoon mahtuivat myös Johanna Tukiainen ja Miley Cyrus. Poliitikkojen sarjassa ykköseksi nousi Timo Soini. Kaikista hakusanoista suosituin oli Facebook, jota seurasivat Iltalehti, YouTube, Google ja Ilta-Sanomat.

Hieman hauskempaa materiaalia sen sijaan löytyy Googlen paljastamista kuinka-hakusanoista, joiden listaykkösenä oli kuluneena vuonna ”Kuinka ymmärtää naisia”. Toisena oli ”Kuinka rikastua” ja kolmantena yllätystulokas ”Kuinka purjehtijaksi”. Samaan aikaan miten-hakujen tulokset olivat samansuuntaiset, sillä ”Miten iskeä mies” nousi ykköseksi. Seuraavina tulivat ”Miten saada sixpack” ja ”Miten saada unta”.