Peppi Pitkätossu kolaroi kaatokännissä – pakeni paikalta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Punapäiden kerrotaan olevan villejä, mutta viime aikoina Peppi Pitkätossu -tähti Tami Erin on antanut toteamukselle uudenlaisen merkityksen. Nainen on julkaissut eksän uhkausten takia oman seksivideon. Hän myös innostui äskettäin strippaamaan yökerhossa ja suutelemaan naisen kanssa humalassa.

39-vuotias Tami Erin näyttää ajautuvan syvemmälle bile-elämän syövereihin, sillä hänen kerrotaan nyt jääneen kiinni rattijuopumuksesta Los Angelesissa. TMZ-sivuston mukaan nainen kolaroi tuhdissa humalassa kolmen autoon ja pakeni paikalta. Yksi henkilö jouduttiin viemään sairaalaan tapahtuneen jälkeen.

Loukkaantuneen ansiosta tapausta katsottiin lievän rikoksen sijaan törkeänä rikoksena. Erin otettiin luonnollisesti kiinni ja pidätettiin. Hänet laitettiin vankilaan 76.000 dollarin takuita vastaan, mutta näyttelijätär maksettiin pois putkasta jo myöhemmin samana päivänä.

Tami Erin esiintyi vuonna 1988 ilmestyneessä The New Adventures of Pippi Longstocking -elokuvassa. Hän esitti kyseisessä elokuvassa päähenkilöä, Peppiä. Erinin muut elokuvaroolit ovat olleet lähinnä B-luokan elokuvissa, joissa neitokaisella on ollut pieni rooli, tai sitten hän on esittänyt itseään. Vuonna 2012 julkaistu I Heart San Francisco -elokuva kuuluu jälkimmäisiin. Erin joutui otsikoihin aiemmin tänä vuonna, kun hänen kerrottiin hyökänneen miespuolisen kämppiksensä kimppuun.