Täydellinen lahjapaketti – näin se paketoidaan!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Useissa kaupoissa on paketointipalveluita, joissa joko myyjät itse tai vapaaehtoiset järjestöt ja yhteisöt panevat asiakkaiden ostamia lahjoja joulupakettiin. Täydellisen joululahjan paketoiminen on taitolaji, joka vaatii kauniin paperin ja juhlanarun lisäksi myös sakset ja teippiä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTubessa jo pari vuotta sitten julkaistu video on noussut nyt sivustoille sen ajankohtaisuuden vuoksi. Videolla näytetään täydellisen lahjapaketin paketoiminen, ja OneKingsLane-käyttäjän esittämä malli hipoo ulkonäöltään maailman täydellisintä pakettia.

Koska laatikko on helpoin paketoitava, kannattaakin hankalan muotoiset esineet panna omaan laatikkoon. Siten kauniin paketin tekeminen kuusen alle tai pukinkonttiin sujuu näppärästi. Kaikki eivät kuitenkaan jaksa panostaa pakettien ulkonäköön, sillä lahjat revitään yleensä joka tapauksessa auki.