Kuukauden työntekijä -kilpailusta aseellinen välikohtaus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Työntekijöiden välinen kilpailu saattaa äärimmilleen vietynä johtaa vaarallisiin tilanteisiin. Tämän sai huomata Floridan Deerfieldissä sijaitsevan Walmart-myymälän työntekijä, jonka auto joutui raivostuneen kollegan aseellisen iskun kohteeksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tapaus sai alkunsa Willie Mitchell -nimisen miehen saatua tietää, ettei hän voittanut paikallisen Walmart-myymälän kuukauden työntekijän titteliä. Mies päätti kostaa valituksi tulleelle naiselle. Mitchell pysäköi autonsa naisen jeepin viereen ja ampui aseella tämän ikkunan läpi. Kuukauden työntekijäksi valittu nainen ei onnekseen ollut ampumavälikohtauksen aikana auton sisällä.

Tilanne tallentui parkkipaikkaa vartioivan turvakameran nauhalle. Nimettömänä pysyttelevä uhri kertoi CBS4-kanavalle Mitchell käyttäytyneen uhkaavasti hävittyään kuukauden työntekijän tittelin. Naisen mukaan kollega toisteli hänelle ”Vielä minä näytän sinulle”. Willie Mitchell on sittemmin pidätetty tapauksen myötä. Hän myös menetti työpaikkansa Walmart-myymälässä.