Selena Gomez marssi raivostuneena lavalta: ”Mitä vi**ua!?”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Selena Gomez on luonut uraa laulajana ja näyttelijänä, mutta hänet muistetaan edelleen myös poptähti Justin Bieberin ex-tyttöystävänä. Eron jälkeen neitokainen on muun muassa keikkaillut ahkerasti.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Selena Gomez tunnetaan esimerkiksi Miley Cyrusia rauhallisemmasta imagostaan. Nyt neitokainen on kuitenkin aiheuttanut kohua perjantaina 6. joulukuuta Los Angelesissa järjestetyssä Jingle Ball -joulukonsertissa kiroilemalla esiintyessään ja poistuttuaan lavalta raivoissaan. Syynä oli ilmeisesti pettänyt tekniikka, sillä Gomezin mikrofoni ei toiminut toivotulla tavalla.

Paikalla olijoiden mukaan näytti myös vahvasti siltä, että tähden laulu tuli nauhalta. Tämän jälkeen Selena Gomez kertoi yleisölle, että hän esittäisi vielä muutaman kappaleen ennen illan muita esiintyjiä. Hän kuitenkin esitti vain Come & Get It -kappaleen ja poistui tämän jälkeen lavalta pudottaen mikrofonin vihaisena maahan.

Selena Gomez on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin on tänä vuonna päivänvalon nähnyt Stars Dance. Hänet on nähty elokuvissa Operaatio Prinsessa, Monte Varlo, Hot Mess, Spring Breakers ja Thirteen Reasons Why.