Tyttöbändin paluukeikka sai miehet kuolaamaan – silmänruokaa riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Danity Kane -tyttöbändistä aikoinaan tutuksi tullut laulajatar, soolourankin lanseerannut Aubrey O’Day, poseerasi vastikään American Music Awards -tapahtuman punaisella matolla poikkeuksellisen paljastavassa asussa. Nyt hän on noussut lavalle tyttöbändinsä kanssa.

29-vuotias Aubrey kuvattiin maanantaina esiintymässä Los Angelesin maineikkaalla The House of Blues -klubilla, eikä yhtyeen esiintyminen ainakaan pettänyt silmänruokaa katsomaan tullutta yleisöä.

Between Two Evils -albumin julkaisun jälkeen O’Day on nähtiin yhdessä Danity Kane -yhtyeen kanssa tämän vuoden MTV Video Music Awards -gaalassa. Yhtye ilmoitti tekevänsä tulevaisuudessa taas yhdessä musiikkia, vaikka viime vuosina yhtye onkin viettänyt hiljaiseloa. Yhtyeen paluusingle on nimeltään Rage.