Google paljasti maailman etsityimmät kappaleet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suurin hakukone Google on jälleen julkistanut vuoden haetuimpien hakusanojen listansa. Tuttuun tapaan listaukset paljastavat jälleen kerran keitä julkkistähtiä suomalaiset ovat hakeneet eniten verkosta, mutta äsken myös paljastettiin suomalaisten suosituimmat kysymykset Googlelle.

Google paljasti äsken, että suomalaiset olivat kysyneet kuluneena vuonna eniten ”Kuinka ymmärtää naisia”. Nyt on listattu eniten maailmanlaajuisesti Googlessa etsityt musiikkikappaleet ja monien yllätykseksi Miley Cyrusin Wrecking Ball jäi kakkoseksi.

Eniten etsittiin nimittäin Baauerin jo viime vuonna ilmestynyttä Harlem Shake -kappaletta. Biisin nimi tarkoitaa myös suosittua tanssiliikettä ja ilmiötä. Kolmantena listalla oli Macklemoren mukaansatempaava Thrift Shop -kappale.

Maailman haetuimmat kappaleet 2013:

1. Harlem Shake2. Wrecking Ball3. Thrift Shop4. Royals5. Skyfall6. Tom Ford7. Holy Grail8. Blurred Lines9. Roar10. Radioactive