Nainen oli hukkua Facebookin vuoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisen median käytön kasvu on herättänyt runsaasti keskustelua siitä, viettävätkö ihmiset liikaa aikaansa teknologian parissa. Esimerkiksi älypuhelimet ovat tehneet Facebookin vilkuilemisesta hieman turhankin helppoa.

Nyt Australiasta kantautuu erikoinen tapaus, jossa turisti käveli Melbournessa sijaitsevalta St. Kildan laiturilta alas mereen. Kyseessä ei suinkaan ollut itsemurhayritys. Paikallisen Victoria Police News -sivuston mukaan tapauksen nainen oli vain liian keskittynyt selailemaan Facebookia puhelimensa näytöltä, eikä huomannut laiturin päättyvän.

Uimataidottoman turistin onneksi paikalle hälytetyt poliisivirkailijat onnistuivat pelastamaan hänet noin 20 metrin päästä laiturista. Sairaalaan toimitetun naisen kerrotaan pidelleen vielä pelastushetkellä puhelinta yhä kädessään.