Vavavoom, mikä kaunotar! Lapsitähdestä varttui upea nuori nainen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lapsitähtenä julkisuuteen noussut Abigail Breslin on nähty uransa aikana esimerkiksi Little Miss Sunshine -elokuvassa. Hän on varttunut nopeasti pienestä varhaisnuoresta upeaksi neitokaiseksi, joka on nykyään varsinainen ilmestys punaisella matolla.

Nyt Abigail nähtiin Los Angelesissa August: Osage County -elokuvan ensi-illassa. Blondi oli verhonnut muodokkaan vartalonsa hopeansävyiseen mekkoon, joka oli joiltain kohdilta läpinäkyvä. Valokuvaajat arvelivat neitokaisen jättäneen rintaliivinsä kotiin sinä päivänä.

17-vuotias Abigail Kathleen Breslin on ehtinyt näytellä jo useissa rooleissa. Tähti on nähty elokuvissa Signs, Kasvukipuja, Rakkauden resepti, Ehdottomasti ehkä, Zombieland, Rango ja New Year’s Eve. Neito asuu tällä erää New Yorkissa perheensä kanssa.