Äiti menehtyi syöpään – isä ja tytär ottivat pysäyttävät muistokuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vakavan sairauden iskiessä perheeseen koko maailma ympärillä voi särkyä. Varsinkin silloin, kun perhe on vielä nuori ja esikoinen vasta vuoden ikäinen. Näin kävi Ben Nunerylle ja hänen perheelleen, kun äiti Ali menehtyi syöpään 31-vuotiaana vuonna 2011.

Kuva: Ben Nunery
Kuva: Ben Nunery

Pariskunnan Olivia-tytär oli tuolloin vasta vuoden ikäinen. Ennen traagista tapahtumaa perhe eli omassa talossaan elämänsä onnellisimmat hetket, mutta yhtäkkiä kaikki muuttui. Pari vuotta äidin kuoleman jälkeen isä ja tytär päättivät muuttaa pois, mutta ennen sitä he halusivat toteuttaa koskettavan idean.

Ben ja Ali olivat ottaneet hääkuviaan kotonaan, ja nyt isä ja tytär halusivat poseerata samoissa koskettavissa kuvissa tytär äitinsä tilalla. Kuvat ovat paitsi hyvästit äidille myös alku uudelle elämälle, joka Benillä ja Olivialla on edessään toisaalla. Katso kaikki kuvat tästä.