Sabrina Boing Boing toivotti hyvää yötä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinalaisten peppublondien muotovalio Sabrina Boing Boing ikuistettiin äskettäin pikkujoulutunnelmissa Instagram-palvelun kuvaan. Kurvikas neito nähtiin otoksessa bikineissä, jotka eivät peitelleet jättisilikoneja.

Nyt DJ-työtä tekevä Sabrina on halunnut toivottaa Instagram-käyttäjille hyvää yötä ja tehnyt sen näyttävästi. Blondi puki ylleen paljastavan yöpaidan ja otti lähikuvan muodoistaan. Katso kuva tästä.

– Hyvää yötä! Kirjoitti neito blogiinsa.

Sabrina Boing Boing, eli Sabrina Almeda, on kertonut aiemmin olevansa biseksuaali. Tähti on ilmoittanut myös Facebook-sivuillaan olevansa parisuhteessa. Vielä ei ole selvinnyt, kenen kanssa neito elää suhteessa. Sao Paulossa asuva blondi tunki jokin aika sitten nänninsä vasikan suuhun ja sai tempauksella rutkasti mediahuomiota.