Sini Sabotage ällistyi YouTube-läpimurrostaan: ”Outoa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sini Sabotage oli lähes millä tahansa mittarilla vuoden 2013 menestyksekkäin kotimainen artistitulokas. Esimerkiksi debyyttisingle Levikset repee soi tiuhaan myös radiokanavilla ja klubeilla, mutta se oli lähes neljällä miljoonalla katselukerrallaan vuoden 5. katsotuin musiikkivideo Suomen YouTubessa.

– Outoa! Ei olisi kauheasti osannut odottaa. Ihan mahtava juttu, että se lähti noin kuin se lähti. Tottakai, jos ensimmäinen single on tuollainen, niin mikäs tässä on ollessa, Sini kertoi Staralle.

Kuva: Stara, Daniele Rogazione
Kuva: Stara, Daniele Rogazione

Poptulokas pääsi loppuvuodesta viimein myös ensimmäiselle omalle kiertueelleen pienten vastoinkäymisten jälkeen, sillä sairastelu siirsi keikkojen alkamista. Viivytys keikkakalenterissa kääntyi kuitenkin lopulta ehkä artistin voitoksi.

– Siitä taudista on nyt onneksi selvitty ja nyt päästiin vihdoin ja viimein kunnolla keikkailemaan. Se oli ehkä ihan hyvä siltä kannalta, että se antoi ihmisille vähän aikaa kuulla lisää biisejä. On kyllä ollut kova meininki.

– Oli kiva vihdoinkin päästä keikoille. Kun jengi oli kuullut levyä, niin pidot parani loppua kohden. Oli hauska meininki ja hyvin jengiä. Vastaanotto oli kaikkien biisien kohdalla hyvä, Sini iloitsi.

Stara oli vahvasti mukana Sini Sabotagen kiertueella, ja koko Suomen kattanut kiertue oli lähes loppuunmyyty. Kiertueen esiintyjän ja bilevieraiden kuvia voi katsoa Staran Facebookista tästä linkistä.