Sini Sabotage Idolsista: ”Siihen loppui meikäläisen tuomarointi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Levikset repee -jättihitin esittäjä Sini Sabotage tuomaroi syksyn ajan Idols-kilpailua televisiossa. Nimi ja kasvot tulivat ohjelman myötä tutuksi suurelle osalle suomalaisista, mutta ohjelman merkitystä uralle on vaikea kiteyttää.

– On vaikea sanoa, kun ei tiedä miten olisi käynyt, jos en olis ollut Idolsissa. Se on vähän vaikea lähteä jossittelemaan. Kyllä mä luulen, että siellä on nyt ollut enemmän sellaisia silmäpareja, jotka on tullut mielenkiinnosta tsiigaamaan, että mikä meininki on, Sini pohti Staran haastattelussa.

– Sillä tavalla sen ehkä huomaa, että siellä on jengiä, joka on tullut vain katsomaan, että millainen mä oon esiintyjänä ja artistina. Pääasiassa siellä on kuitenkin ollut niitä, jotka ovat tulleet kuuntelemaan sitä musaa.

Idolsissa Sini tuomaroi muiden lauluesityksiä, mutta kuvausten ulkopuolella ihmiset eivät ole tulleet hänelle lauleskelemaan. Ainakaan vielä.

– Ei ole kyllä itse asiassa tullut. Ei ole kukaan uskaltanut tulla. Ei muuta kuin tervetuloa vaan. Voi tulla lauleskelemaan. Ei, kun ehkä mä otan ton takaisin! Nyt kun loppuu Idols, niin siihen loppuu kyllä meikäläisen tuomarointi.

– Sitten ei ole enää mitään sanottavaa kenenkään laulamisesta. Keskityn vain omaan uraan ja omiin juttuihin. Omaan uuteen sinkkuun, musavideoihin ja keikkoihin. Pääsen sitten sataprosenttia panostamaan omaan juttuun.

Katso Sinin taannoisen kiertueen keikka- ja yleisökuvat Staran Facebookista tästä linkistä. Sinä ja ystäväsi voitte olla mukana.