Maailman onnekkain koira? Miljoonat miehet unelmoivat tästä tilanteesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Candice Swanepoel on ollut yksi vuoden 2013 menestyneimmistä supermalleista, sillä hän on poseerannut lukuisia kertoja erityisesti Victoria’s Secretin bikinikuvissa. Hän on myös melko aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, mistä fanit luonnollisesti pitävät kovasti.

Nyt Candice on julkaissut Instagramissa videon, jonka pääosassa on hänen lemmikkikoiransa. Nelijalkainen ystävä nauttii täysin rinnoin saamastaan huomiosta, sillä se on päässyt sekä supermallin sänkyyn että suukoteltavaksi. Tilanne, josta miljoonat miehet vain unelmoivat.

Eteläafrikkalainen Candice Swanepoel seurustelee miesmalli Herman Nicolin kanssa. Hän on esiintynyt monien lehtien kansissa. Niihin lukeutuvat Elle, GQ ja Vogue. Kaunotar pääsi tänä vuonna Forbesin parhaiten tienaavien mallien listalle, jossa tähti kipusi yhdeksänneksi.