Suomalaiskaunotar ja Claudia Romani lähettivät Staran lukijoille jouluisen bikinitervehdyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Claudia Romani viettää usein aikaansa Miami Beachilla bikineissä. Äskettäin hänet ikuistettiin Miamissa suomalaisen mallin Jessica Edströmin kanssa. Nyt Claudia on lähestynyt Staran toimitusta ja lähettänyt uusia kuvia hänestä ja Jessicasta.

21-vuotias Jessica Edström valittiin tänä vuonna äänivyöryllä GTI-tytöksi. Lisäksi hän on sijoittunut toiseksi Seiskan tähtityttö -kilpailussa. Baarimikkona työskentelevä Edström kirjoittaa omaa suomenruotsalaisen blondin blogiaan verkossa. Hän on työskennellyt myös sirkusammattilaisena Australiassa. Kaunotar on suurentanut kuppikokoaan A-kupista DD-kuppiin.

31-vuotias Claudia Romani pääsi äskettäin vierailemaan Charytin & Felipe E! Show -keskusteluohjelmaan, ja esiintyi siellä bikineissä. L’Aquilassa syntynyt Romani on asunut vuodesta 2010 lähtien Miamissa, Floridassa. Hän on esiintynyt aiemmin GQ, FHM, Maxim, Cosmopolitan ja More!-lehtien kansissa.