Miley Cyrusin suihkukuva päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Miley Cyrusin Wrecking Ball -single pääsi äskettäin Google-hakupalvelun toiseksi haetuimmaksi kappaleeksi. Miley tunnetaan esimerkiksi twerkkaamisesta, kääpiöiden kourimisesta ja häiritsevän paljastavasta lavapukeutumisestaan.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Eräs Cyrusin tunnetuin tavaramerkki on kuvissa poseeratessa suusta ulos tungettu kieli. 21-vuotias laulajatar on nyt jälleen poseerannut verkossa kieli pitkällä. Tällä kertaa itse julkaisemassaan kylpyhuonekuvassa, jossa hän on juuri tullut suihkusta.

Taannoin Miley Cyrus pääsi MAD-lehden kanteen rivon poseeraustyylinsä kanssa. Tähti leikitteli tuossakin otoksessa kielellään. Suomalaiset pääsevät tulevana kesänä nauttimaan ensimmäistä kertaa Cyrusin lauluäänestä ja show’sta, kun poppari tulee 1. kesäkuuta Suomeen osana Bangerz-maailmankiertuettaan.