Sini Sabotage joulu kuluu keikoilla Lapissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu artistitulokas Sini Sabotage on niittänyt vuonna 2013 suurta menestystä, ja torstaina hän sai viimein pakettiin myös pestinsä Idols-tuomarina. Se ei kuitenkaan vielä tarkoita lomaa, sillä Sini keikkailee myös jouluna.

Monet artistit vetäytyvät keikkalavoilta jouluksi, mutta Sini takoo raudan ollessa kuumaa. Hän nousee nimittäin esiintymislavoille myös tulevana jouluna.

– Yleensä joulut on vietetty vanhempien luona kotona, mutta nyt on joulupäivänä Ylläksellä keikka, ja 26. päivä on sitten Levillä. Me mennään koko perhe Leville jouluksi. Lähdetään jo aatonaattona. Teen siellä pari keikkaa ja sitten palataan takaisin Helsinkiin, Sini kertoi Staralle.

Joulu Levillä ei kuulosta lainkaan pahalta ajatukselta. Artisti ehtii nimittäin tutustua päivisin laskettelurinteisiin sopivasti ennen illan keikkakiireitä.

– En ole kyllä pariin vuoteen noussut laudan päälle, eli en tiedä tuleeko siitä mitään. Ehkä sitä pitää käydä kokeilemassa.

Katso Sinin taannoisen kiertueen keikka- ja yleisökuvat Staran Facebookista tästä linkistä. Sinä ja ystäväsi voitte olla mukana.