Tonttumies jakoi lenkkeilijälle rahaa Espoossa: ”Haalimisen sijaan päätin antaa sitä pois”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Suomen puhutuin aihe sosiaalisessa mediassa lienee Espoossa sattunut tapaus, josta tieto on levinnyt kuvan kera erityisesti Facebookissa. Lenkkeilemässä ollut mies sai nimittäin yllättäen vastaantulijalta käteensä kirjekuoren, jossa oli kirje ja 50 euron seteli.

– Lenkillä ollessani vastaan tuli tonttuhattuinen ja hyväntuulinen mies. Mies pyysi pysähtymään ja antoi kortin sekä toivotti hyvää joulumieltä. Avasin kirjeen juuri ja sieltä löytyi 50e ja kuvan kirje. Aikamoista! Mikko Rajala kertoo Facebook-päivityksessään.

Vaaleanpunaiselle paperille tulostetussa kirjeessä sen antaja kertoi haastaneensa tänä jouluna itsensä ja päättäneensä rahan haalimisen sijaan jakaa sitä muille. Hän toivoi, että raha käytetään saajan ja hänen läheistensä hyvän joulumielen tekemiseen.