Krapulataksi pelastaa juhlijat Lontoossa: ”Päänsärkylääke, ruokaa, aurinkolasit ja kyyti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Railakkaiden juhlien jälkeen monet maksaisivat lähes mitä tahansa krapularuoasta ja siihen liittyvistä palveluista. Nyt Lontoossa onkin vastattu kysyntään lanseeraamalla krapulataksi, joka hoitaa huonovointiselle kyydin lisäksi myös pikkusuolaista syötävää, nuudeliannoksen ja aurinkolasit

Kab-U-To Work -niminen palvelu kuljettaa krapulaisen töihin, ja auttaa asiakasta tuntemaan olonsa paremmaksi töihin päästyään. Palvelun on kehittänyt Kabuto Noodles, joka tunnetaan loistavista nuudeliannoksistaan. Uusi aluevaltaus on otettu vastaan innokkaasti, sillä krapulapäivien apu on ollut ainakin pikkujouluaikaan haluttua erityisesti arkipäivien aamuina.

Tilauksen jälkeen taksi ilmestyy tilaajan kotiovelle ja tarjoaa kyydin töihin. Matkan aikana krapulainen voi halutessaan ottaa heti päänsärkylääkkeen ja lasillisen appelsiinimehua, laittaa silmilleen aurinkolasit ja syödä kulhollisen nuudeleita. Lopuksi vuorossa on hengitystä raikastavia pastilleja, ja silloin henkilö alkaakin olla valmiina työpäivään.