Etsintäkuulutettu kosi tyttöystäväänsä kesken pidätyksen – poliisi auttoi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosinta on jokaiselle ihmiselle yksi elämän mieleenpainuvimmista tilanteista, mutta joillekin se on keskimääräistä paremmin muistettava. Eräs heistä on amerikkalaismies, joka päätti kosia tyttöystäväänsä kesken pidätyksen. Ja poliisi auttoi.

KWTV-uutiskanava raportoi tapauksesta, jossa useista rikoksista epäilty Justin Harrel oli etsintäkuulutettu, ja jäi lopulta viime perjantaina poliisin haaviin paikallisessa puistossa. E! Online kertoo, että mies vastusti pidätystä, mutta hieman poikkeuksellisella ei-rikollisella tavalla.

Mies nimittäin kertoi poliisille olleensa puistossa kosiakseen tyttöystäväänsä ja pyysi, että pidätystä lykättäisiin kosinnan verran. Poliisi antoi miehelle viisi minuuttia aikaa. Käsiraudoissa ollut Justin Harrel pyysi poliisia kaivamaan sormuksen taskustaan ja antamaan sen tyttöystävälleen. Viranomainen suostui ja kosinta onnistui.