Jodie Marsh palkittiin – rintava vastaanotto kruunasi voiton

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Taannoin silikonijulkkis Jodie Marshin kuvia päätyi ihailijoiden tatuointeihin, joista nainen julkaisi otoksia verkossa. 34-vuotias kehonrakentaja on treenannut vuosien mittaan itselleen upean vartalon, joka on ainakin monien miesfanien mieleen.

Ekshibionistina tunnettu Jodie on nyt vetäissyt ylleen lämmikettä – onhan naisen kotimaassa Britanniassa talvinen sää. Marsh ei kuitenkaan ole malttanut olla jättämättä tiettyjä avujaan esille saadessaan Zoo-lehden The Lady Who Can Do Anything Award -palkinnon.

Jodie Marsh juontaa tällä hetkellä omaa Jodie Marsh On… -televisio-ohjelmaa, jossa tähti paneutuu erilaisiin ilmiöihin käytännön kokeilujen perusteella. Tähti on selvitellyt sarjassa muun muassa prostituution saloja ja steroidien käytön vaikutuksia kehonrakentajiin.