Kelly Brook lipsautti alastonkuvansa nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Iso-Britannian mallivalion Kelly Brookin on uumoiltu palaavan takaisin yhteen eksänsä Thom Evansin kanssa. Mies erosi äskettäin Jessica Lowndesista ja hänen on kerrottu tekstailleen uhkean Brookin kanssa. Pari oli jo aiemmin kertaalleen suhteessa, kunnes se päättyi vuoden 2013 alussa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Kelly Brook tunnetaan rohkeista poseerauksistaan, joita nähdään usein esimerkiksi kalenterikuvissa. Nyt kaunotar on julkaissut otoksen, jossa hänet nähdään ilman rihman kiertämää vahvassa meikissä. Neito onnistui vangitsemaan otokseen glamourin hehkua.

34-vuotias Kelly Brook on mieltynyt rugbypelaajiin, sillä hän on jo useamman vuoden tasapainotellut kahden miehen, Danny Ciprianin ja Thom Evansin välillä. Molemmat brittiläiset urheilutähdet ovat olleet naisen elämässä poikaystävinä. Viimeiseksi tähti erosi Ciprianista pettämisen takia, ja on tekstaillut sen jälkeen Evansin kanssa. Hänet on nähty malliuran lisäksi elokuvissa, kuten Sorted, The Italian Job, School for Seduction, Fishtales, Piranha 3D ja Keith Lemon: The Film.