Miley Cyrus jätti rivoudet jouluksi? Kovin moni tuskin uskoo

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Miley Cyrus oli joitakin vuosia sitten massaan sekoittuva Disney-tähti ja nuori laulajatar. Sitten tulivat twerkkaaminen, kääpiöiden kouriminen ja häiritsevän paljastava lavapukeutuminen – ja loppu on ollut historiaa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Tähden uuden Bangerz-albumin hitit, kuten Wrecking Ball, soivat nykyisin alituiseen radiossa. Jouluksi Nashvillen Tennesseen kasvatti Miley Cyrus kuitenkin hiljentää tahtiaan. Viikonloppuisen masturbointikohun jälkeen hän julkaisi nyt Instagramissa otoksen, joka tuo paitsi esille joulun henkeä, myös kielii yrityksestä näyttää viattomalta.

Tähti toivotti seuraajilleen hyvää joulua Petteri Punakuono -valonenä päässään ja suloinen ilme kasvoillaan. Paljasta pintaa ei tällä kertaa nähty, joten onko Miley rauhoittanut härskit eleensä lomapyhien ajaksi? Siihen tuskin kovin moni uskoo, mutta aika näyttää.

Miley Ray Cyrus tuli tunnetuksi pääroolistaan televisiosarjassa Hannah Montana. Hän myös näytteli elokuvassa Last Song entisen poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa. Parin on uumoiltu yrittävän yhteenpaluuta. Poppari tulee 1. kesäkuuta Suomeen osana Bangerz-maailmankiertuettaan. Kyseinen samanniminen albumi on tähdelle viides studioalbumi.