Rihanna lähti joululomalle: Bikineissä tietenkin!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Barbadossyntyinen poptähti Rihanna nähtiin äskettäin Los Angelesissa järjestetyssä American Music Awards -gaalassa rohkeassa, kaksiosaisessa asussa. Kaunottaren vuoteen on mahtunut jos jonkinmoista edustustehtävää, joten vuoden loppua kohti vauhti ymmärrettävästi hidastuu.

Nyt Rihanna on lähtenyt joululoman viettoon kotisaarelleen Barbadokselle, josta neito julkaisi bikiniposeerauksia Instagram-blogissaan. Meikitön poptähti esitteli kameralle kuviollisia bikineitään levollisen oloisena.

Poptähti Rihanna kuuluu maailman menestyneimpiin ja kuvatuimpiin naisartisteihin. R&b-tähtenä uransa aloittanut neito on julkaissut seitsemän studioalbumia, joista viimeisin on Unapologetic. Tummaihoinen laulaja on myös kuuluisa myrskyisästä suhteestaan musiikkimaailman pahan pojan Chris Brownin kanssa. Tällä hetkellä on-off-pari ei ole yhdessä.