Koditon olikin rikas – auttaja saikin itse muhkean yllätyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten YouTube-pilailijasta, joka esitti kerjäläistä ja antoi jokaiselle rahaa antaneelle 100 dollaria ja kukkapuskan. Eräs vancouverilainen liikemies on toteuttanut hieman vastaavia tempauksia jo vuosien ajan.

Viime torstaina liikemies pukeutui kodittomaksi ja lähti Vancouverin keskustan kaduille kerjäämään. Lopulta paikalle saapui kiinalaistaustainen Omar, joka koki elämänsä yllätyksen, The Vancouver Sun uutisoi. Omar kertoi haluavansa auttaa kerjäläistä, mutta rahoillaan hän oli ehtinyt ostaa lentolipun Kiinaan, sillä oli menossa tapaamaan vanhempiaan.

Omar halusi lahjoittaa kodittomalle ruokaa, mutta toisin kävi. Koditon nimittäin kysyi mitä hän voisi tehdä Omarin hyväksi, eli roolit vaihtuivat. Noin 50-vuotias mies kysyi paljonko Omar maksaa kuukaudessa vuokraa, ja tämä vastasi 469 dollaria. Sen jälkeen koditon otti lompakon takustaan ja lahjoitti miehen kuukauden vuokransumman. Nimettömänä pysytellyt mies kertoi lehdelle toteuttavansa saman tempauksen joka vuosi, sillä hän haluaa perheineen nähdä ketkä kodittomia oikeasti auttavat.