Mariah Carey bikineissä – toivotti hyvää joulua!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Mariah Carey on luonut menestyksekästä uraa jo 1990-luvulta lähtien. Tähti nähtiin taannoin American Idolin tuomaristossa, mitä hän ei muistellut jälkikäteen lämmöllä. Hänen mielestään kokemus oli kuin työpaikka Helvetissä.

Mariah Carey viettää parhaillaan vuosittaista lomaansa Yhdysvaltain Aspenissa, joka lukeutuu maan tunnetuimpiin laskettelukeskuksiin. 43-vuotias tähti jakoi Instagramissa lomakuvia, joissa hän poseeraa kaupungin talvisiin sääolosuhteisiin nähden epäkäytännöllisesti punaisissa bikineissä.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

American Idol -sarjan työympäristöä tylyttänyt Carey viittasi todennäköisesti kommentillaan kollegaansa Nicki Minaj’iin, jonka kanssa hän ajautui useaan otteeseen sanasotaan. Mariahista tuntui nimittäin omien sanojen mukaan siltä, kuin hän olisi ollut joka päivä Helvetissä töissä Saatanan kanssa. Piinapenkki loppui, kun molemmat neidot lopettivat tuomaristossa yhden kauden jälkeen.