Pikkutytön kirje Joulupukille putosi taivaalta – odottamaton seuraus

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joulun ajassa on joidenkin mielestä taikaa, sillä ihmiset keskittyvät tuolloin rakkauteen, iloon ja rauhantoivotuksiin. Monet riidat unohtuvat, eripurat sovitaan ja kaukaisetkin läheiset muistavat toisiaan. Nyt joulun ihme tapahtui viisivuotiaalle pikkutytölle.

Joie oli yksi 23 lastentarhan lapsesta, joka lähetti opettajattarensa rouva Garayn ohjastamana kirjeen joulupukille ilmapallokyydillä. Tyttö toivoi lappusessaan pukilta merenneitonukkea lahjaksi. Kun muiden lasten kirjeet lähtivät ajelehtimaan Pohjoisnavalle, hänen pallonsa kulkeutui tuulen mukana San Diegoon.

Se laskeutui suoraan paikallisen Terry Hardinin jalkoihin. Mies sai kylmänväristyksiä lukiessaan viestin, koska hänen edesmenneen äitinsä nimi oli myös Joie. Hardin uskoi, että kyseessä oli viesti yläkerrasta, ja hän päätti vastata lahjatoiveeseen.

Tehokkaan Facebook-etsinnän jälkeen mies löysi St. Rose of Lima -koulun ja kirjeen lähettäjän. Joie uskoo todennäköisesti koko loppuelämänsä joulun ihmeeseen, sillä Hardin ajoi itse paikan päälle viemään lahjan pikkutytölle, uutisoi Daily Dot -sivusto.