Demi Lovato haluaa suuremmat rinnat: ”Ovat kuin hyttysen puremat”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Disney-tuotannoista tunnetuksi noussut Demi Lovato kertoi äskettäin haluavansa aloittaa kuntokuurin ja treenata vuoden 2014 aikana itsensä huippukuntoon. Hän aikoo myös samalla ottaa hieman taukoa töitään, koska on tehnyt viime aikoina liikaakin töitä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

21-vuotias neitokainen aikoo nyt myös muokata kehoaan plastiikkakirurgian keinoin. Demi kertoi Y100-radioaseman haastattelussa olevansa tyytymätön rintojensa kokoon ja pohdiskelevansa silikonirintojen hankkimista. Lovato paljasti asian, kun tähdeltä kysyttiin kenen julkkiksen pitäisi hänen mielestään mennä operoitavaksi.

– Minun! Olisi hyvä mennä rintaleikkaukseen. Ne ovat kuin hyttysen puremat, kommentoi laulajatar.

demilovato03072013

Demi Lovato jätti äskettäin pestinsä The X Factorin tuomaristossa. Hän on avautunut julkisuudessa aiemmin koulukiusatuksi tulemisesta, syömishäiriöstä ja kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Nainen seurusteli aikoinaan näyttelijän Wilmer Walderraman, laulaja Joe Jonasin, muusikko Trave Cyrusin, laulaja Alex DeLeonin ja näyttelijä Cody Linleyn kanssa.