Naisen elämä muuttui Justin Timberlaken konsertissa – yleisö villiintyi!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Justin Timberlake kiertää parhaillaan The 20/20 Experience -maailmankiertueella. Äskettäin mies esiintyi Louisvillessä, jossa yleisö sai todistaa myös sydäntä lämmittävää hetkeä kahden fanin kesken.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Josh-niminen fani nimittäin kosi kesken keikan Kim-rakastaan. Justin Timberlake antoi lavan ja mikin miehelle, jolloin yleisö villiintyi valtaisiin suosionosoituksiin. Popparin Facebook -faniryhmässään jakamalta YouTube-videolta ei edes kunnolla kuulu kosintakysymystä, jonka polvistunut Josh esitti naiselle. Tämä kuitenkin vastasi myöntävästi ja pari suuteli lavalla romanttisesti.

Timberlake elää romanttisessa elämässään positiivista aikaa, sillä hän on ollut vuodesta 2012 lähtien aviossa näyttelijätär Jessica Bielin kanssa. Pari deittaili jo vuodesta 2007 lähtien, ja erosi vuonna 2011 vähäksi aikaa, kunnes he löysivät jälleen jonkin ajan kuluttua yhteisen sävelen. 32-vuotias poppari on esiintynyt useissa menestyselokuvissa ja julkaissut neljä studioalbumia.