Hollywood pelkää: Lindsay Lohan aikoo julkaista paljastuskirjan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Lindsay Lohan on ollut tänä vuonna otsikoissa lähinnä päihdehuuruisen elämäntyylinsä vuoksi. Taannoin tähti yritti selvitä ongelmistaan vieroitushoidon avulla. Lohanin ongelmat lienevät kuitenkin melko syväänjuurtuneita, sillä hänen perheensä tiedetään olleen varsin ongelmallinen.

Nyt Lindsay Lohan aikoo paljastaa kaiken skandaalinomaisesta elämästään. Näyttelijätär on ryhtynyt yhteistyöhön elämäkertakirjoja julkaisseita julkkiksia edustavan Waxman Leavallin kanssa. Lohanin kerrotaan saaneen rahakkaita tarjouksia useilta kustantajilta, jotka ovat halukkaita julkaisemaan tähden paljastuskirjan.

TMZ-sivuston mukaan Lindsay Lohanin ura kirjoittamisen parissa alkoi vieroitushoidossa, jossa hän piti päiväkirjaa terapiamuotona. Tähden isä Michael Lohan on uutisesta kauhuissaan, sillä hän pelkää ex-vaimonsa Dinan paljastavan tyttärensä kautta ei-toivottua informaatiota miehestä. Michaelin kerrotaan lähestyneen Dinaa asianajansa kautta ja uhanneen naista lakitoimilla, mikäli tämä paljastaa salaisuuksia pariskunnan suhteesta.

Lindsay Lohan on elänyt Hollywoodin pintapiirien huumehuuruista elämää vuosikausia, ja hänellä on tiedossaan valtavasti arkaluontoisia tietoja monien julkkistähtien elämästä. Monet elämäkertakirjat ovat tehneet rajujakin paljastuksia muista henkilöistä, eikä Lohanin kirja tule mahdollisesti poikkeamaan niistä. Parhaillaan tulevan kirjan sisältö jännittää muitakin kuin vain Lohanin isää.

Lindsay Lohanin läpimurto oli Disneyn vuoden 1998 hittikomediassa Ansa vanhemmille, jossa hän teki roolin kaksosina. Lapsitähdestä kasvoi nopeasti teinielokuvien kuningatar, ja hänet muistetaan muun muassa Perjantai on pahin, Teinidraamakuningattaren tunnustukset ja Mean Girls -elokuvista. Lohan on myös julkaissut kaksi popalbumia Speak ja A Little More Personal.