Lindsay Lohan tekee paluun – levyttää uutta musiikkia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäkaunotar Lindsay Lohanin ura on ollut viime vuosina hunningolla neidon päihdeongelmien ja vieroituksessa ravaamisen takia. Harva muistaa, että vielä jokunen vuosi sitten punapäällä oli lupaava laulajattaren ura.

Nyt raitistuneen Lindsayn kerrotaan suunnittelevan laulu-uralleen jatkoa. Lohan ei aio jatkaa enää menneiden Speak ja A Little More Personal -albumeiden poplinjalla, vaan pohtii siirtymistä elektronisen tanssimusiikin pariin. Hän on viettänyt viime aikoina aikaa newyorkilaisella äänitysstudiolla erilaisia melodioita testaillen.

TMZ-sivuston mukaan Lohan haluaa uuden levytyssopimuksen, mutta ei ole vielä allekirjoittanut mitään. Sisäpiiriläinen paljastaa naisen olleen yhteydessä musiikkialalla työskenteleviin ystäviinsä Lady Gagaan ja ex-komistukseensa Max Georgeen saadakseen heiltä neuvoja.

Lindsay Lohan suunnittelee myös elämäkerran julkaisemista. Hän aikoo avautua teoksessa kaikista elämänsä osa-alueista lapsitähteydestä huumeriippuvuuteen ja parisuhteisiinsa. Tähti teki edellisen kerran musiikkia vuonna 2005, jolloin julkaisi viimeisimmän albuminsa A Little More Personal. Debyyttialbumi oli vuonna 2004 ilmestynyt Speak. Lohan muistetaan myös monista tähdittämistään menestyselokuvista, kuten Perjantai on pahin ja Mean Girls.