Lisa Rinnan huulet kaukana luonnollisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Melrose Place -televisiosarjasta 90-luvulla tunnetuksi tullut näyttelijätär Lisa Rinna on tätä nykyä vaatealan yrittäjä. Kaunotar paljasti taannoin kyllästyneensä silikonihuulistaan syntyneeseen keskusteluun, mutta se ei keskustelua lopettanut.

Lisa Rinna saavutti taannoin kunnioitettavan 50 ikävuoden etapin, mutta ikä ei hänestä juuri näy. Eilen Lisa kuvattiin jakamassa ruoka-annoksia kodittomille Los Angeles Missionin tilaisuudessa Los Angelesin keskustassa.

Lisa Rinna on elänyt vuodesta 1997 lähtien avioliitossa Harry Hamlinin kanssa. Parilla on kaksi tytärtä, Delilah ja Amelia. Neitokaisella on ollut silikonihuulet koko uransa ajan. Hän kertoo saavuttaneensa menestyksensä niiden avulla. Tähti poistatti täytteet muutama vuosi sitten, koska ne näyttivät hänen mukaansa rumilta.