Koodarin kosinta vetää sanattomaksi – pelisessio muutti elämän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olemme kertoneet ikimuistoisista kosinnoista ennenkin, ja nyt on eräänlaisena trendinä järjestää mitä näyttävin esitys elämän suurimman kysymyksen esittämiseen. Yleensä upeat kosinnat myös videoidaan ja niistä keskeliäimmät tulevat YouTube-hiteiksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Robert Fink päätti kosia tyttöystäväänsä erikoisella tavalla. Hän laati nimittäin maagisten sanojen tueksi kokonaisen videopelin parin ystävänsä avulla. Videolla nähdään kuinka nainen istuu pelaamaan peliä ja yhtäkkiä ruudulle ilmestyy kysymys, tahtoisiko hän viettää loppuelämänsä miehensä kanssa.

Itkuinen ja yllättynyt neitokainen valitsee Yes-vaihtoehdon ja hänestä tulee onnellinen morsian. Tässäpä ikimuistoinen idea kaikille koodareille. Kosinta meni muuten nappiin, paitsi kamera lopetti kuvaamisen juuri, kun Robert oli polvistunut rakkaansa eteen.