Kylie Minoguella ongelma – The Voicen penkki oli liian korkea

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen poptähti Kylie Minogue on pitkän linjan laulajatar, homoikoni ja syövän selättänyt rautatäti, joka on seksikäs ilmestys vielä 45-vuotiaana. Häntä voisi luonnehtia puumaksi, vaikkakin neito erosi äskettäin 35-vuotiaasta Andres Velencososta.

Kylie Minogue on myös taskuvenuksen maineessa, sillä hän on vain 152 senttimetriä pitkä. Pituus aiheutti ongelmia The Voice UK -laulukilpailun järjestelyissä, sillä tuomariston penkit olivat tähdelle aivan liian korkeita.

Laulajatar sai kuitenkin avukseen ylimääräisiä portaita, jotka asennettiin hänen penkkinsä jalkopäähän. Daily Star -lehden mukaan Kylie voi pitää jalkojaan portaiden päällä, ja penkille kiipeäminen on niiden myötä tähdelle helpompaa. Lehden mukaan tuottajat harkitsivat myös penkin laskemista, mutta se olisi näyttänyt oudolta normaalikokoisten istuinten vierellä.

45-vuotias Kylie Minogue on julkaissut vuodesta 1988 musiikkia. Häneltä on ilmestynyt 11 albumia, joista viimeisin on vuoden 2010 Aphrodite. Roc Nation -levy-yhtiöön siirtynyt nainen on paljastanut levyttävänsä parhaillaan 12. albumiaan. Yhteistyössä projektissa ovat muun muassa Jay-Z ja Pharrell Williams.