Nyt se on varmaa! Niukat bikinit ovat OUT – mummotyyli valtaa uimarannat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin Hollywood-julkkisten yleistyvästä trendistä käyttää alati peittävämpiä bikinien alaosia. Tällaiset niin sanotut mummobikinit ovat yleistyneet huolestuttavan nopeasti b-luokan tähdillä. Eilen trendi sai viimeisen niitin, kun Rihanna kuvattin rannalla.

Kotimaisemissaan Barbadoksella joulun viettänyt Rihanna kuvattiin rannalla vaaleansinisissä bikineissä, joiden alaosa oli peittävämpi kuin vuosiin on rannalla nähty. Maailman seuratuimpiin julkkistähtiin ja trendsettereihin lukeutuvan Rihannan yllä mistä tahansa tulee muoti-ilmiö, joten ensi kesänä myös Suomen uimarannoilla tullaan näkemään peittävämpiä bikineitä kuin vuosikymmeniin. Aika näyttää miten laajalle trendi lopulta leviää.

Poptähti Rihanna kuuluu maailman menestyneimpiin ja kuvatuimpiin naisartisteihin. R&b-tähtenä uransa aloittanut neito on julkaissut seitsemän studioalbumia, joista viimeisin on Unapologetic. Tummaihoinen laulaja on myös kuuluisa myrskyisästä suhteestaan musiikkimaailman pahan pojan Chris Brownin kanssa. Tällä hetkellä on-off-pari ei ole yhdessä.