Tosimiehen Bugatti-vyönsolki – hintalappu vain 84 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulu tuli ja meni, joten seuraavien joululahjojen ostamiseen on lähes vuosi aikaa. Ennen sitä lähes jokaisella ystävällä on kuitenkin syntymäpäivät. Mikäli ystävällä on jo kaikkea, ja tarkoitus on keksiä hintaan katsomatta jotain erikoista, voisit ostaa lahjaksi vyönsoljen.

Kuva: Roland Iten
Kuva: Roland Iten

Kyseessä ei ole mikä tahansa vyönsolki, sillä esimerkiksi hintalapussa lukee 84.000 dollaria. Urheiluauton hintainen vyönsolki kantaa luksusautovalmistaja Bugattin nimeä ja sen koko mallinimi on Calibre R22 Mark I Bugatti Edition. Tavallisesti vyönsoljet ovat äärimmäisen yksinkertaisia ja helppokäyttöisiä, mutta tämän luksustuotteen kanssa termi ei käy yksiin.

Bugattin vyönsoljet on valmistettu Sveitsin Genevessä samoilla välineillä kuin maailman huippuihin valmistettavat luksuskellot. Valmistaja Roland Iten on tehnyt vyönsolkia vain 11 kappaletta, joten niitä riittää vain nopeimmille tilaajille.