The Rock käsittämätön lihaskimppu – järisyttävät kuntosalikuvat nettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toimintatähti Dwayne ”The Rock” Johnson haaveili taannoin esittävänsä rooleja tunnetuissa elokuvasarjoissa, kuten Star Wars, Twilight ja James Bond. Tähti nähtiin viimeksi Pain and Gain -elokuvassa ja pian hän pullistelee puolijumalana.

41-vuotias toimintatähti tullaan näkemään keväällä ensi-iltansa saavassa Hercules-elokuvassa. Herkules on kreikkalaisen mytologian sankarilegenda Zeuksen poika ja puolijumala. Dwayne ”The Rock” Johnson on jakanut Twitter-blogissaan pitkin vuotta treenikuvia, joiden perusteella voidaan sanoa myös hänen muuttuneen itsekin puolijumalaksi.

The Rockin lihaksista riittää ihailtavaa niin hameväelle kuin samanlaisesta vartalonmallista haaveileville miehille. Johnsonin ensimmäinen varsinainen menestysleffa oli vuonna 2002 ensi-iltansa saanut Skorpionikuningas, josta hän sai yli viiden miljoonan tilin. Tänä vuonna The Rock nähtiin elokuvissa Pain and Gain, G.I. Joe: Retaliation ja Fast and the Furious 6.