Helen Flanagan lähetti seksikkään joulutervehdyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen mallikaunotar Helen Flanagan on nähty viime vuosina lukuisissa kohuotsikoissa. Taannoin hän muun muassa herätti ihmisten raivon poseeraamalla Connecticutin kouluampumisen jälkeen Marilyn-henkisissä kuvissa ase ohimollaan.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nyt Helen Flanagan on kuitenkin julkaissut jouluiseen teemaan sopivan kuvan itsestään. 23-vuotias vaaleaverikkö jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa seksikkäässä joulunpunaisessa yöpaidassa.

Helen Flanaganin elämä oli taannoin myllerryksessä parisuhteen päättymisen ja muuton ansiosta. Julkkisfutari Scott Sinclair sai kenkää pettämishuhujen jälkeen, mutta neitokaisen kerrotaan pohtivan mahdollisuutta yhteenpaluuseen. Flanagan on paljastanut mediassa kärsivänsä kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, joka saa hänet masentumaan ajoittain pahasti.