Faneille upea keikkamuisto: Justin Timberlake yllätti selän takana!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Justin Timberlake kiertää parhaillaan The 20/20 Experience -maailmankiertueella. Äskettäin mies esiintyi Louisvillessä, jossa eräs fani kosi tyttöystäväänsä kesken keikan. Tilanteesta ikuistettiin sydäntä lämmittävä video YouTube-palveluun.

Kuva: Instagram, Ewokseatfree
Kuva: Instagram, Ewokseatfree

Nyt toisetkin fanit ovat saaneet ikimuistoisen keikkamuiston, kun Justin Timberlake innostui tekemän photobombin konsertissa itseään kuvaavien kaverusten selän takana. Ewokseatfree-nimimerkki julkaisi otoksen Reddit-palvelussa. Miehet ovat varmasti olleet riemastuneita katsoessaan otettua kuvaansa tarkemmin.

Timberlake ei ole ainoa tähti, joka on tehnyt photobombin fanilleen. Taannoin kerroimme poptähti Beyoncesta, joka hyppäsi suoraan 15-vuotiaan faninsa selfie-kuvaan kesken keikan. Ikionnellinen fani ei ollut uskoa tilannetta, ja jakoi otoksen netissä tuhansien muiden Beyonce-fanien ihasteltavaksi.