Raju väite: Kissat vihaavat omistajiaan?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mikä on se lemmikkieläin, jolla on neljä jalkaa, itsenäinen asenne ja viekas katse? Silti sille voi opettaa temppuja ja saavuttaa syvän tunnesiteen? Tietysti kissa, mutta nyt Lincolnin yliopiston professori Daniel Mills paljastaa huonoja uutisia kissanomistajille.

Hänen mukaansa kissat nimittäin vähät välittävät omistajastaan. Itse asiassa niille on ihan sama, kuka niitä hoitaa. Joskus kissat saattavat jopa tuntea vihaa omistajaansa kohtaan, eivätkä ne kaipaa ihmisiä heidän poissaollessaan, 9News raportoi.

Kissanomistajat saattavat olla asiasta eri mieltä. Moni mirrien kanssa elävä tietää, että kissat saattavat odottaa heitä auliisti oven takana kotiin tullessaan ja jotkut yksilöt jopa maukuvat ikäväänsä. Yleensä kuitenkin kissa on omistajansa paras ystävä vain saadessaan ruokaa tai rapsutuksia.