Nälkäpeli-elokuvan hahmoista Barbie-nuket – leikkisitkö tällaisella?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nälkäpeli-kirjasarjalla on faneja ympäri maailmaa. Valkokankaalle päätyi äskettäin elokuvasarjan toinen osa Nälkäpeli: Vihan liekit, jota tähditti edelleen Katniss Everdeenin roolissa Jennifer Lawrence.

Leluvalmistaja Mattel on nyt hemmotellut elokuvasarjan faneja Nälkäpeli-nukeilla. Katnissista, Finnickista, Peetasta ja Effiestä on tehty oma Barbie-nukke. Nuket ovat varsin onnistuneen näköisiä, ja muistuttavat elokuvassa nähtyä hahmoa.

Suzanne Collinsin trilogiaan perustuva Nälkäpeli-kirjasarja on saanut kokea Harry Potter- ja Twilight -kirjojen veroista suosiota ympäri maailmaa. Nälkäpeli-elokuvat ovat tehneet nuorista tähdistään Jennifer Lawrencesta ja Josh Hutchersonista suosikkinäyttelijöitä. Trilogian viimeinen Matkijanärhi-kirja on jaettu kahteen elokuvaan, joista ensimmäinen tullaan julkaisemaan vuoden 2014 marraskuussa ja toinen vuoden 2015 marraskuussa.