North Westille ökylahjoja muotisuunnittelijoilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashianin tiedetään rakastavan kauneutta ja ylellisyyttä. Hän on pysynyt synnytyksen jälkeen poissa parrasvaloista ja keskittynyt onnistuneesti toiseen kokopäivätyöhönsä, eli kunnon kohottamiseen ja laihduttamiseen.

Nyt Kim Kardashian on raottanut verhoja hänen perheensä jouluun ja Instagramissa on julkaistu viime päivinä kymmeniä jouluaiheisia kuvia. Osassa näytetään jopa hänen ja Kanye Westin tyttären saamat luksuslahjat, joita lapselle ovat antaneet muun muassa sellaiset suunnittelijanimet kuin Stella McCartney, Giuseppe Zanotti, Hermes ja Charlotte Olympia.

Suurta perhejoulua viettäneet Kardashianit ovat osanneet vaihtaa juhlapyhien myötä vapaalle, ja kuvissa nähdään myös Kardashianien näyttävä joulukuusi. Äskettäin rikkaiden perijättärien alusvaatekuvasta nousi kohu, koska neitokaisten figuuria oli selvästi kavennettu ja muokattu kuvankäsittelyohjelman avulla. Kimistä nousi kuitenkin pian sen jälkeen uusia uimapukukuvia nettiin, joiden perusteella 33-vuotiaan naisen voidaan sanoa onnistuneen laihdutusurakassaan.