Pesukarhusta tuli automekaanikko – ällistyttävä video!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin pesukarhusta, joka on tarinan mukaan erään maaseudulla elävän miehen paras kaveri. Ystävykset tanssivat muun muassa talonsa kuistilla musiikin tahdissa, ja tästä on todisteena jopa videomateriaalia. Yleensä pesukarhuja nähdään lähinnä roska-astioilla varkaissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt YouTubessa on julkaistu suloinen video, jossa toinen mies on saanut pesukarhusta seuraa. Hän on autotallissa autoa korjaamassa, kun raitahäntäinen ja rosvonaamiolla varustettu eläinystävä on saapunut hommiin mukaan.

Pesukarhu säätelee autoa kulkuneuvon alla miehen tavoin. Yksi videon katsojista kommentoi, että pian eläimen voisi olettaa pyytävän jakoavainta puuhiinsa. Pesukarhut ovat alun perin Pohjois- ja Keski-Amerikasta kotoisin oleva laji, jota on yritetty istuttaa myös Suomeen 1900-luvun alussa, siinä kuitenkaan onnistumatta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.